Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reacție INCREDIBILĂ a lui Ludovic Orban față de limbajul suburban folosit de Ben Oni Ardelean la adresa jurnaliștilor: Cred că era supărat din alte motive-VIDEO

Inquam Photos
Ludovic Orban

Președintele PNL, Ludovic Orban, a comentat la Digi24 incidentul petrecut în această dimineață la Parlament, unde liberalul Ben Oni Ardelean i-a făcut „nesimțiți” și „tupeiști” pe jurnaliști și a amenințat chiar că le ridică acreditarea la Parlament.

Citește și: A ieșit la iveală! Cât de sănătoase sunt roșiile din „Programul Tomata“

„Este un comportament în totală contradicție cu atitudinea noastră față de mass media. PNL întotodeauna a respectat activitatea jurnaliștilor. Îl cunosc pe Ben Oni Ardelean, a avut întotdeauna relații bune cu jurnaliștii, a fost un accident, cred că era supărat din alte motive. Dar i-am cerut să-şi ceară imediat scuze jurnaliştilor. Şi puteţi verifica faptul că şi-a cerut imediat scuze de la toți jurnaliștii. I-am atras atenția că e un comportament netipic, pentru noi, ca partid, noi întotdeauna am avut respect pentru mass media, am încercat să susținem mass media. E destul că îi tratează cu aroganță și superioritate alții, eu nu mă aștept din partea niciunui reprezentant al PNL la un asemenea comportament. O dată accept așa ceva, a doua oară nu voi mai accepta așa ceva, vor urma sancțiuni”, a adăugat el.

Citește și: Preşedintele Klaus Iohannis propune modificarea legii electorale:Autorităţile trebuie să ia măsurile necesare

Ben-Oni Ardelean, deputat PNL le-a spus, miercuri dimineață, „nesimțiți” si „tupeiști” jurnaliștilor care cereau doar să asiste la discuțiile din comisiile reunite de politică externă și chiar i-a amenințat cava cere să de fie ridicate acreditările de la Parlament, pentru că au cerut să fie prezenți la dezbaterile despre declarația comună a Parlamentului privind situația din Republica Moldova.

Citește și: Eugen Teodorovici îi dă prima sarcina noul preşedinte al ANAF! Ce va avea de făcut Mirela Călugăreanu

„În momentul în care cu tupeu și nesimțire veniți și cereți să dăm un vot fără cvorum și cereți să dăm un vot în momentul în care eu, ca președinte de ședință, nu consimt că trebuie să încep ședința, în momentul repectiv este tupeu și nesimțire”, i-a apostrofat deputatul Ben-Oni Ardelean, pe jurnalişti.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.