Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reacția spumoasă a lui Mihai Tudose la o finală Iohannis - Barna. Ponta: Îl știți că e mai puțin dus la Biserică

ponta tudose

Fostul premier Victor Ponta a povestit duminica seara la Romania TV ce reactie a avut fostul premier Mihai Tudose, intr-o discutie privata, despre o finala prezidentiala Klaus Iohannis - Dan Barna si a precizat ca 100% va intra Dan Barna in turul 2 daca vor candida separat PSD, ALDE, Pro Romania, Liviu Plesoianu si Gabriela Firea:

  • Cand esti sef de partid si premier la PSD, nu scapi de candidatura. Eu nu mi-am dorit in 2014, am vrut sa fie premier. Mi-au zis ca nu se poate, esti seful PSD, premier, pierdem din cauza ta. Am cedat. Diferenta care e? Ca atunci aratau sondajele ca aveam prima sansa din PSD. Acum candidatul PSD se lupta sa intre in turul 2. Deci nu cred ca dna Dancila va scapa de candidatura.
  • Asta discutam azi cu cativa colegi. Ce facem, ajungem in turul 2 si imi pune RTV microfonul in fata si ma intreaba: Cu cine votezi, cu Iohannis sau cu Barna? Ce fac? Tudose, mai putin dus la Biserica, il stiti, a zis: Eu plec, eu nu votez cu niciunul. Stiu, dar nu este o solutie asta. Care e ideea? Le zici oamenilor sa nu voteze cu nimeni? Nu e ok nici asta.
  • Eu vad asa matematic. Intra in turul 2 Iohanis 100%. Cu 30-35%. Va zic ce simt. In turul 2, daca toti de pe stanga isi pun candidat, PSD, ALDE, Pro Romania, candideaza si dl Plesoianu si poate candideaza si dna Firea, atunci 100% nu intra niciunul in turul 2, intra Barna in turul 2, asta matematic. Tot matematic, daca sustinem toti de pe stanga un candidat bun 100% intra in turul 2. Nu stiu daca il si bate pe Iohannis, dar intra in turul 2. Calculele sunt foarte simple. Altfel ne batem toti pentru locul 3.

Citește și: VIDEO - Rareș Bogdan s-a contrat cu Bogdan Chirieac la România TV: Sunteți de acord să vă autoflagelați? / Propuneți o chestie comunistă sau fascistă! .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.