Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reacții explozive ale presei internaționale, după finala 'NEBUNĂ' de la Australian Open: 'Ce rol a trebuit să joace Simona Halep în finală…Incredibil'

www.reuters.com
Simona Halep

Presa internaţională a scris, sâmbătă, după finala turneului Australian Open, pierdută de Simona Halep în faţa danezei Caroline Wozniacki, că meciul a fost unul excelent, iar românca a arătat curaj, dăruire, hotărâre şi luptă.

“Finală minunată. Ambele jucătoare au dat totul într-un meci de aproape trei ore. S-a făcut istorie, fiind primul trofeu de grand slam al lui Wozniacki şi primul obţinut de o daneză. În plus, ea îi ia primul loc în clasament adversarei sale învinse Simona Halep. Aceasta din urmă a arătat curaj, dăruire, hotărâre şi luptă. A promis că se va întoarce pentru a câştiga primul său trofeu de Grand Slam. Şi cine s-ar îndoi că poate reuşi asta?”, a scris jurnalul australian The Age, conform News.ro.

Citește și: CTP, reacție lacrimogenă după finala pierdută dramatic de Simona Halep la Australian Open: 'A reușit să mă convingă că există în om ceva dumnezeiesc'

BBC.com a notat: “Ce finală! Iar Caroline Wozniacki este o câştigătoare merituoasă, dar ce rol a trebuit să joace Simona Halep în finală…Incredibil. Două ore, 50 de minute… epic."

Site-ul oficial al competiţiei, ausopen.com, a scrie că finala a fost una dintre cele mai bune din istorie: “A fost una dintre cele mai bune finale de grand slam din toate timpurile – plină de tensiune, talent, sportivitate şi încăpăţânare”.

"După o luptă intensă, Caroline Wozniacki a învins-o pe Simona Halep în finala Australian Open. La 27 de ani, daneza şi-a oferit cel mai frumos trofeu al carierei şi revine, după şase ani, în fruntea clasamentului mondial. După o luptă fabuloasă ca intensitate, a detronat-o pe Simona Halep din fruntea clasamentului WTA", a notat şi L'Equipe.

Gazzetta dello Sport a titrat: “Wozniacki, primul Grand Slam! Halep învinsă în trei seturi”, iar Mundo Deportivo a subliniat că finala de la Melbourne a fost una excelentă: "Caroline Wozniacki revine pe primul loc mondial după o finală excelentă şi agonizantă cu Simona Halep. A fost o finală la un nivel sportiv înalt, dar şi cu suspans şi agonie. Toate ingredientele unui mare meci”.

Citește și: Tatăl Simonei Halep dezvăluie cum a pierdut românca finala de la Australian Open: 'A avut noroc Wozniacki'

Simona Halep, locul I WTA, a fost învinsă, sâmbătă, cu scorul de 7-6 (2), 3-6, 6-4, de daneza Caroline Wozniacki, locul 2 WTA, în finala Australian Open. Românca a pierdut a treia finală de grand slam jucată în carieră şi va coborî, începând de luni, pe poziţia a doua a clasamenului WTA, după 16 săptămâni, adversara ei de sâmbătă urmând a fi noul lider WTA.

Wozniacki a obţinut primul ei titlu de grand slam din carieră, după două finale pierdute, locul I în clasamentul WTA, poziţie pe care revine după şase ani, şi premiul cel mare al competiţiei, de 2,6 milioane de euro. Învinsa va primi jumătate din această sumă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.