Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reacția femeii de serviciu care îi făcea pedichiura unui director din Primăria Târgu Jiu: 'Este adevărul adevărului!'

scandaldegorj.ro
director prim tg jiu pedichiura

Femeia de serviciu fotografiată în timp ce îi face pedichiura la birou şefului Direcţiei Publice de Patrimoniu, instituție subordonată Primăriei Târgu-Jiu, a declarat, miercuri seara, că poza este adevărată, scrie Mediafax.

„Da, eu eram! Îi făceam o pedichiură! Este adevărul adevărului!", a declarat aceasta.

Femeia infirmă, astfel, varianta directorul Marian Rotaru, care a prezentat o altă variantă, spunând că a avut o luxaţie la un picior și spune, în plus, că fotografia a fost făcută în urmă cu doi ani.

„Practic, nu m-a obligat. Eu am lucrat acum vreo 14 ani în așa ceva, de 12 ani lucrez în Patrimoniu și a auzit că mă pricep. Văd că spune că i-am pus o fașă, dar nu e adevărat! Îi faceam o pedichiură. M-a rugat și în final nu am avut ce să fac. I-am făcut. A fost singura dată. Aflase că mă pricep, de unde nu știu...Eu, care am și niște probleme de sănătate, o dată am fost luată cu salvarea de la serviciu, ne tot stresează, înjurături. Eu, oricum, am un Dumnezeu deasupra capului, o familie, doi copii și eu nu am să mint niciodată. Acum, dacă o să fiu dată afară, o să fiu umilită, asta mi-a fost soarta, până aici s-a mers. Poza este de la început, când a venit dânsul, acum doi ani", a mai precizat femeia din Târgu-Jiu.

Citește și: FOTO Revoltător: Un director din Primăria Târgu-Jiu a pus femeia de serviciu să-i facă pedichiura. Cum se apără Marian Rotaru

Primarul municipiului Târgu-Jiu, Marcel Romanescu, i-a cerut, miercuri, o notă explicativă şefului Direcţiei Publice de Patrimoniu, Marian Rotaru.

Înainte de a fi director în cadrul Primăriei Târgu-Jiu, Marian Rotaru a fost primarul comunei Lelești, din județul Gorj.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.