Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reacția Gabrielei Firea după anunțul de susținere în alegeri pentru Primăria Capitalei făcut de Marcel Ciolacu

Radu Pop
sursa FOTO: Inquam
firea ciolacu

Preșdintele PSD Marcel Ciolacu susține că știe „cu certitudine” cine va fi candidatul PSD la Primăria Capitalei, și anume Gabriela Firea. Fostul edil al Capitalei nu a comentat anunțul lui Marcel Ciolacu, ci a ținut să puncteze unitatea PSD Buzău.

„Am ajuns astăzi emoționată la Buzău, județul în care s-a născut mama mea, mai exact în Râmnicu-Sărat. Ocazia? Pentru a sprijini lideri destoinici, care pun umărul la dezvoltarea României, prin dedicarea față de cetățeni și comunitățile lor.

Doar așa vom putea avea o țară puternică, așa cum ne-o dorim.

Am participat la Conferința de alegeri a organizației PSD Buzau, împreună cu președintele PSD și al Camerei Deputaților Marcel Ciolacu, Presedintele Consiliului Național PSD, senatorul Vasile Dâncu, ministrul Finanțelor, Adrian Câciu, ministrul Muncii, deputatul Marius Constantin Budăi, ministrul Agriculturii, Petre Daea, europarlamentarul Mihai Tudose, europarlamentarul Victor Negrescu, secretarul general al Guvernului, eMarian Neacșu, liderul senatorilor PSD, Stefan Radu Oprea, de parlamentarii din județul Buzău, senatoarea Sbirnea Liliana, președinte OFSD Buzău, Romeo Lungu, secretar executiv PSD Buzău și Costin Stanciu, președinte TSD Buzău.

M-am bucurat pentru alegerea ca președintele al organizației PSD Buzău a colegului Lucian N. Romascanu, actualul ministru al Culturii și senator PSD. Este o funcție pentru care a muncit și pe care o merită.

A reușit să formeze, la Buzău, o echipă puternică, unită și să ducă mai departe munca de ani de zile a lui Marcel Ciolacu. Primarul orașului Buzău, Constantin Toma, este membru de bază al PSD, la fel și Petre Emanoil Neagu, președintele Consiliului Județean, iar ambii lideri importanți sunt parte din echipa lui Lucian Romașcanu în organizația județeană, de acum ca prim-vicepreședinți. Un oraș foarte curat, îngrijit ca o casă, se vede ca totul este din grija pentru oameni. Sunt sigură că această echipă va aduce în Buzău proiecte ambițioase, benefice tuturor locuitorilor județului”, a spus Firea, pe pagina ei de Facebook

Pe 7 septembrie, Gabriela Firea a precizat că nu îşi doreşte să candideze la alegerile prezidenţiale şi că şi-ar dori să candideze la alegerile de la Primăria Capitalei, dar înţelege că sunt anumite jocuri care se fac, pentru că întotdeauna trebuie să fie conflicte.

„Categoric, eu îmi doresc să continui proiectele de la Bucureşti, nici nu s-a pus problema să vizez o altă funcţie”, a explicat Firea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.