Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reacţia Kievului după ce Moscova l-a acuzat de terorism pe Kirilo Budanov: Reprezintă o recunoaștere a înaltului profesionalism al acestuia

Krylo Budanov

Andri Iusov, reprezentant al Direcţiei Principale de Informaţii (GUR) din Ministerul Apărării de la Kiev, a declarat că fiecare ucrainean care opune rezistenţă în faţa invadatorilor ruşi poate fi inclus în anumite liste ale acestora, iar acuzațiile de "terorism" formulate de Moscova la adresa șefului GUR, Kirilo Budanov, reprezintă o recunoaștere a înaltului profesionalism al acestuia, notează Rador Radio România.

Iusov a remarcat că Rusia este cea care comite acte teroriste împotriva ucrainenilor, iar aceştia din urmă opun rezistenţă, ceea ce este o reacție normală. "Inamicii vor fi pedepsiți, iar Ucraina va fi eliberată" - a adăugat Iusov. Acesta a promis că GUR va continua acțiunile eficiente împotriva ocupanților.

Amintim că Rusia l-a acuzat pe șeful spionajului militar ucrainean, Kirilo Budanov, precum şi pe alți câțiva comandanți militari, de o presupusă implicare în "atacuri cu drone" pe teritoriul statului rus. Anterior, Budanov a anunţat principala țintă a atacurilor cu drone lansate pe teritoriul Rusiei: fabricile implicate în producția de rachete destinate armatei invadatoare ruse.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.