Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reacția lui Adrian Mutu în scandalul de rasism provocat de Sebastian Colțescu: 'La noi acest cuvânt, negru, înseamnă altceva'

www.gsp.ro
Adrian Mutu

Sebastian Colţescu a declanşat un scandal monstru marţi seară, la partida din Champions League dintre PSG şi Basaksehir, după ce, din poziția de arbitru de rezervă l-a indicat pe un oficial de la Istanbul BB folosint cuvântul ”negru”.

Adrian Mutu a vorbit in direct la PRO X despre scandalul momentului in fotbalul mondial.

Marti seara, in minutul 13 al partidei PSG - Basaksehir, a avut loc un incident care a declansat un scandal mondial.

Meciul a fost arbitrat de o brigada romaneasca, iar Sebastian Coltescu, al patrulea oficial, a fost acuzat ca l-a facut 'negru' pe Pierre Webo, antrenorul secund al lui Istanbul Basaksehir.

Ministrul Ionuț Stroe reacționează la scandalul declanșat de Sebastian Colțescu: Îmi cer scuze în numele sportului românesc

Adrian Mutu le-a luat apararea arbitrilor romani si spune ca totul a fost o intamplare nefericita.

Selectionerul a avut numai cuvinte de lauda la adresa lui Hategan si spera ca acest incident sa nu il avecteze pe plan profesional:

"Sincer, cred ca a fost o intamplare nefericita. A ales un cuvant nepotrivit intr-un moment important. Imi pare rau ca un roman de-al nostru se afla intr-un astfel de scandal cu conotatii incredibile.

Chiar am vazut si un interviu de-al lui Hategan pentru UEFA si am vorbit cu el acum doua zile. L-am felicitat si e o mandrie, e un arbitru extraordinar si probabil cel mai bun arbitru de la noi. Un tanar cu o cariera care poate punea probleme arbitrilor din toate timpurile de la noi.

Speram sa nu il fi afectat. La noi acest cuvant, negru, inseamna altceva. Chiar nu suntem un popor de rasisti si e pacat de aceasta intamplare nefericita", a spus Adrian Mutu, la PRO X.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.