Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reacția lui Marius Șumudică după umilința din Turcia

Radu Pop
www.prosport.ro
Șumudică

Echipa antrenată de tehnicianul Marius Șumudică, Yeni Malatyaspor, a fost umilită pe teren propriu în prima ligă turcă, 2-6 cu Alanyaspor, iar după meci, românul a spus că pleacă dacă nu primește jucătorii doriți, potrivit Digisport.

"Șumudică a intrat pe teren și a spus la revedere tribunelor, făcând semnul de 'gata'!", subliniază publicația turcă Fanatik, care sușține că românul și-a scos fularul și l-a băgat în buzunar.

Marius Șumudică a spus că va mai rămâne la echipă doar dacă se fac transferuri.

"Am vrut să îmi prezint scuzele în fața fanilor, asta a însemnat acel gest, însă în situațiile acestea, antrenorii sunt cei care plătesc. Clubul are nevoie de un șoc. O să vorbim cu președintele și vom vedea. Cred că voi lua decizia potrivită, pentru că e greu să continui așa. Nu vreau să vorbesc urât de jucători, dar nu înțeleg unele greșeli. Mai există o singură șansă pentru ca eu să continui la Yeni Malatyaspor: conducerea trebuie să-mi aducă jucătorii pe care îi vreau. Cine a făcut transferurile în vară să-și asume asta! Nu vreau să îmi asum eu greșelile altora. Dacă vin jucătorii pe care îi vreau, rămân în Ligă. Dacă nu, asta e! I-am dat lista în urmă cu două săptămâni președintelui", a spus Șumudică, conform sursei citate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.