Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reacția lui Mirel Rădoi după victoria împotriva FCSB: 'Nu pot să mă bucur foarte tare, sunt într-o poziţie destul de ingrată'

frf.ro
mirel radoi

Mirel Rădoi, antrenorul formaţiei CS Universitatea Craiova, a declarat că nu se poate bucura pe de-a întregul de victoria cu FCSB, de duminică, din cauza faptului că FCSB este echipa la care a jucat multă vreme.

”Cred că diferenţa de scor putea fi mai mare în favoarea noastră în prima repriză. În a doua repriză am avut momente când nu am mai găsit zonele, am fost presaţi de FCSB, dar am câştigat. S-a dat un penalti inexistent împotriva noastră. Nu vreau să pară că acuz arbitrajul, dar în seara asta, cu două decizii luate în defavoarea noastră, puteam să fiu dat afară. Nu se întâmpla asta, dar deciziile arbitrilor ne afectează şi nouă carierele. Nu pot să mă bucur foarte tare pentru această victorie, mai mult mă bucur pentru băieţii mei că au câştigat, eu sunt într-o poziţie destul de ingrată”, a declarat Mirel Rădoi.

Echipa Universitatea Craiova s-a impus duminică, scor 2-1, în meciul cu formaţia FCSB, într-un meci din etapa a 11-a a Superligii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.