Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reacţia PNL la demisia lui Mircea Diaconu

pnl2222
PNL susține că Mircea Diaconu are oricând porțile deschise pentru a reveni în PNL.  Citeste si: Mircea Diaconu si-a dat demisia din PNL ”Partidul Naţional Liberal îşi exprimă regretul pentru decizia luată astăzi de către domnul Mircea Diaconu.

PNL l-a susţinut constant pe domnul Diaconu în cariera sa politică şi, în continuare, acesta se bucură de respectul şi preţuirea tuturor liberalilor, pentru întreaga sa activitate.

Chiar dacă formal, într-un  moment de supărare probabil, dl. Mircea Diaconu a ales să se despartă de colegii săi, suntem convinşi că este vorba doar de o decizie temporară. Alegerile europarlamentare reprezintă doar o etapă.

Din punctul nostru de vedere, domnul Mircea Diaconu se poate întoarce oricând în mijlocul familiei liberale care l-a consacrat politic”, se arată în comunicatul oficial al PNL.

La rândul său, senatorul Ioan Ghișe susține că decizia lui Mircea Diaconu este una regretabilă, dar că acesta este așteptat înapoi în PNL, în orice moment. „Domnul Diaconu a luat-o prea personal. El a luat-o ca si cum votul insemna daca il agreem sau nu pe domnia sa. A fost un vot tehnic, nu de pretuire sau nepretuire. Cred ca a exagerat. Domnul Antonescu i-a spus: «Dragă Mircea, partidul te respecta si te sustine in toate cele», dar acum exista riscul contestarii listei, ceea ce insemna sa nu existe cei 19.000 de reprezentanti PNL in sectiile de votare. Ori partidul tine in primul rand la el ca partid, si apoi la aspiratiile subiective, personale ale unei persoane”, a spus Ghişe. „Sper cand ii trece aceasta suparare sa revina in partid”, a conchis Ioan Ghise, despre demisia lui Mircea Diaconu. Citeste si: UPDATE – Mircea Diaconu, exclus de pe lista PNL pentru europarlamentare EXCLUSIV – Prima reacție a lui Mircea Diaconu, după excluderea de pe listele PNL Ce spune Antonescu despre “reevaluarea” lui Diaconu şi cine îi ia locul      

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.