Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reacţia PNL la prima demisie din Guvernul Cioloş

pnl cotroceni gorghiu blaga

Copreşedinţii PNL, Alina Gorghiu şi Vasile Blaga, au reacţionat imediat la demisia ministrului Muncii, Claudia Ana Costea. Cei doi sunt de părere că gestul se impunea.

"Este un gest foarte sănătos. Am criticat poziţionarea ministrului Muncii încă de alaltăieri, pentru că mie nu mi se pare firesc ca, la presiunea sindicatelor, să te transformi într-un sindicalist, în loc să-ţi discuţi toate poziţionările Guvernului aşa cum era firesc cu partenerii sociali, cu calm, cu linişte, cu soluţii. Eu cred că demisia survine din cauza faptului că a pus un întreg Guvern într-o postură care arată stângăcie, lipsă de autoritate a prim-ministrului şi care arată lipsă de soluţii la nivel guvernamental. Foarte bine că a făcut-o", a comentat Gorghiu. 

La rândul său, copreşedintele PNL Vasile Blaga a susţinut că ministrul Muncii trebuia să demisioneze deoarece a reuşit să nemulţumească pe toată lumea. 

"Spuneam de ieri că ar trebui să demisioneze. Erau poziţii foarte diferite ale domniei sale faţă de cea a purtătorului de cuvânt al Guvernului, care spunea lucruri normale, că un drept câştigat este un drept câştigat şi că nu poţi să vii şi să tai din drepturile salariale ale unor categorii sociale. (...) A reuşit să nemulţumească pe toată lumea", a afirmat Blaga. 

De asemenea, el a susţinut că "ar mai trebui umblat la remanieri".

Vezi şi: A DEMISIONAT ministrul Muncii

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.