Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Soția lui Ilie Năstase își ceartă fostul iubit: 'Pentru mine el este istorie. Mi s-a părut total nepotrivit din partea lui să se amestece între mine și Ilie'

Radu Pop
Digi24
Ioana Năstase

Milionarul Nick Rădoi, fostul iubit al soției lui Ilie Năstase, crede că din cauza lui a fost Ioana bătută în weekend de tenismen. Ioana Năstase a reacționat luni și a spus că pentru ea fostul iubit este „istorie” și că i se pare deplasată declarația lui.

VEZI SI: Controversatul Adrian Zuckerman își încheie brusc mandatul de Ambasador al SUA în România .

„De Sfântul Ion, eu am sunat-o să-i fac o urare. Așa obișnuim să ne salutăm noi, de când ne-am despărțit. Și eu cred că din cauza mea s-a ajuns la ceartă și violență între ei. Ilie are probleme cu trecutul Ioanei”, a declarat Nick Rădoi, conform România Tv.

Ioana Năstase a reacționat luni și a spus că pentru ea fostul iubit este „istorie” și că i se pare deplasată declarația lui.

„Nu știu de ce Nick a făcut așa ceva, de ce a dat acele declarații, ce vrea el să demonstreze. Mi s-a părut total deplasat. Pentru mine el este istorie și nu păstrăm legătura. Ne dăm câte un mesaj protocolar de ziua noastră, atâta tot. Mi s-a părut total nepotrivit din partea lui să se amestece între mine și Ilie. Nimeni nu are dreptul să facă asta. Eu am familia mea și nu sunt deschisă la alte discuții”, a spus Ioana Năstase, citată de DigiSport.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.