Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

REACŢIA TAROM la descinderile procurorilor DIICOT: 'Predăm înscrisuri pe bază de ordonanţă'

stiripesurse.ro
Tarom

Reprezentanţii TAROM reacţionează la informaţia că procurorii DIICOT efectuează percheziții la companiae, în baza unor suspiciuni de delapidare. Directorul general al companiei, Mădălina Mezei, precizează că este percheziţionat un singur birou, iar compania predă înscrisuri din perioada 2015-2019.

"Taromul nu este perchezitionat. Predam inscrisuri pe baza de ordonanta. Se intampla o perchezitie, intr-adevar, punctuală, la biroul sindicatelor din cadrul directitei tehnice. Se cerceteaza fapte, nu oameni. Perioada vizată, din punct de vedere al documentelor, este din 2015 până în prezent", a declarat şefa Tarom, pentru STIRIPESURSE.RO.

Surse judiciare au precizat, pentru MEDIAFAX, că procurorii DIICOT efectuează mai multe percheziții la compania Tarom pentru a ridica documente. Un lider de sindicat și mai mulți mecanici sunt vizați de suspiciuni de furt de piese de schimb şi combustibil.

Aceleași surse au mai precizat că sunt făcute cercetări și pentru constituire de grup infracțional organizat. Ancheta vizează patrimoniul companiei, fiind ridicate documente de la Direcția Tehnică.

UPDATE: "Activitatea TAROM nu este periclitată sub niciun aspect, Direcția Tehnică a Companiei TAROM își desfășoară în continuare activitatea , iar operarea curselor aeriene se desfășoară în condiții normale. Compania TAROM acordă întreg sprijinul organelor de anchetă și va raspunde cu celeritate tuturor solicitărilor venite din partea anchetatorilor. Fiind vorba despre o anchetă in curs, acestea sunt toate informațiile pe care Compania TAROM le poate pune la dispoziția opiniei publice în acest moment", mai transmite Tarom.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.