Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

REACŢIA unuia dintre patronii clubului Colectiv: 'Aș vrea să pot șterge lacrimile...'

colectiv

Din arest, de unde aşteaptă decizia judecătorilor cu privire la o posibilă arestare preventivă pentru 30 de zile, unul dintre patronii clubului Colectiv a oferit o primă reacţie la tragedia din localul său.

Costin Mincu, unul dintre cei trei asociaţi care deţin clubul Colectiv, a transmis un mesaj prin intermediul avocatului său, în care îşi exprimă regretul faţă de cele întâmplate.

"Sunt împietrit de durerea din mine și din jurul meu. Am pierdut colegi și prieteni dragi în noaptea care ne-a îndoliat pe toți. Alții se zbat la margine de viață, pe paturi de spitale. Sunt cu ei, cu toți, în gând în fiecare clipă de acum și până când voi închide ochii. Am vrut să fac din Colectiv o poveste frumoasă, pentru că am crezut mereu în pasiunea mea cea mai mare: muzica. Povestea s-a sfârșit printr-un coșmar. O parte din mine a murit pe 30 octombrie la Colectiv. Aș vrea să pot șterge lacrimile de pe obrajii celor care i plâng pe cei care s-au dus. În schimb, nu pot decât să stau cu capul plecat în fața judecății. Regret enorm tot ce s-a întâmplat", afirmă Costin Mincu, potrivit avocatului Vlad Hosu.

Costin Mincu, George-Alin Anastasescu şi Paul-Cătălin Gancea au fost reţinuţi luni seara pentru ucidere din culpă şi au fost propuşi instanţei pentru arestare preventivă pe 30 de zile. Detalii AICI!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.