Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

REACȚIE din CNA, după ce Klaus Iohannis a spus că sunt 'mulți pesediști' și cere altă lege - R. Herjeu: 'Și-a făcut timp să laude prezența unor competenți'

radu herjeu

Membrul CNA, Radu Herjeu, reacționează după ce, miercuri, președintele Klaus Iohannis a spus că, la această instituție trebuie schimbată leagea de funcționare pentru că sunt "mai mulți pesediști".

"Aud cu încântare că Președintele republicii, deși copleșit de grijile cauzate de rolul de cârmaci al corabiei România prin furtuna pandemică, și-a făcut timp să aprecieze că sunt în CNA ”unele persoane foarte calificate, independente, care își fac treaba foarte bine”. La întrebarea unui ”jurnalist”, desigur, că doar mingea nu se ridica singură la fileu.

N-am prins toată alocuțiunea, nu știu dacă mi-a pomenit și numele, dar n-avea cum să nu se refere (și) la mine , ținând cont că am propus vreo 65% dintre amenzile date de Consiliu în ultimii 6 ani. Și nu prea e vreun lider al partidului său al cărui drept la imagine să nu-l fi apărat.

M-aș simți chiar onorat, dacă aș fi convins că are cea mai mică idee despre ce se-ntâmplă cu adevărat acolo.", a scris Radu Herjeu.

Citește și: Elena Udrea a dezvăluit semnificația semnului cu degetul la nas din Parlament. Cui îi era adresat gestul

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) în ansamblu putea să facă o treabă mai bună, a declarat miercuri preşedintele Klaus Iohannis, care a precizat că sunt şi persoane ”foarte calificate, independente” în CNA, dar fiind constituit pe baza unui vot politic, reflectă majorităţile din Parlament şi are ”mai mulţi PSD-işti”, el apreciind că instituţia ”are nevoie de altă lege de funcţionare”.

Preşedintele a fost întrebat cum apreciază prestaţia CNA in campania la locale şi dacă se impun schimbări în funcţionarea consiliului.

”În CNA sunt unele persoane foarte calificate, independente, care îşi fac treaba foarte bine. Pe de altă parte, ştim că CNA e constituit pe baza unui vot politic, adică reflectă majorităţile din Parlament, adică mai mulţi pesedişti”, a afirmat Iohannis.

În opinia sa, pentru CNA trebuie găsită altă formulă, altă lege de funcţionare, pentru a avea persoane într-adevăr independente şi competente.

”CNA în ansamblu putea să facă o treabă mai bună”, a conchis Klaus Iohannis.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.