Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reacţie din Parlamentul European după propunerea lui Liviu Dragnea: Ce spune un fost premier

parlamentul european

Nominalizarea lui Sevil Shhaideh pentru funcţia de premier nu a surprins doar România, ci şi Bruxelles-ul. Un fost premier, apropiat al lui Traian Băsescu laudă propunerea lui Liviu Dragnea.

"Cred că nu numai pe mine m-a surprins, dar nu am o atitudine negativă, dimpotrivă, dânsa a parcurs o carieră în administraţia publică, inclusiv în poziţia de ministru, evident, o scurtă perioadă de timp, are deci atuurile pentru a lucra mai departe în administraţia publică, sper să facă faţă poziţiei de prim-ministru. Nu am absolut nici o îndoială că politic va fi susţinută de către alianţa PSD-ALDE", spune Theodor Stolojan. "A apărut o situaţie interesantă în România, ceea ce va elimina orice argument al unora din România sau din afara României cu privire la posibile atitudini de intoleranţă în România faţă de o minoritate etnică sau de o minoritate religioasă. România a reuşit o performanţă, cred, unică în Europa: are un preşedinte de etnie germană şi vom avea un prim-ministru de religie musulmană", subliniază europarlamentarul PNL, conform rfi.ro.

Citeşte şi: EXPLOZIE la o staţie de metrou din Moscova: Zeci de victime / VIDEO

Poate fi privită Sevil Shhaideh mai degrabă ca o tehnocrată? "Cred că sigur se apropie mai mult de această idee. Dânsa n-a fost o figură politică marcantă a PSD-ului, n-am văzut-o în activităţi politice. Bun, nu cunosc ce s-a întâmplat la nivelul Constanţei, dar acolo alte persoane au fost figurile politice dominante peste două decenii. Deci pare mai mult un funcţionar public, care iată, ajunge pe treapta cea mai înaltă a administraţiei publice din România", spune Theodor Stolojan.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.