Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reacție dură din PSD: Echipa megatehnică a PNL a înțeles ce-a votat?

psd1

PNL spune ca in urma unor 'discutii informale' cu partide pe care nu le nominalizeaza, s-a agreat data de 20 august pentru discutii tehnice pe marginea "acordului politic privind reexaminarea Codului fiscal".

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat, pentru STIRIPESURSE.RO, ca social-democratii isi doresc o discutie intre specialisti dar si ca PNL sa spuna daca sustin ce-au votat in Parlament.

"Noi am grea foarte mult trei lucruri. Noi am agrea daca dna Gorghiu si dl Blaga ar raspunde la intrebarea de ieri privind disjungerea din dosarul Gala Bute a unui dosar care ii vizeaza pe Catalin Predoiu si pe Gheorghe Ialomitianu, pentru ca nu au raspuns dar arunca invective in coalitie. Doi, despre Codul Fiscal, am agrea si noi foarte mult daca echipa lor megatehnica de megaspecialisti, s-ar intalni cu ministrul de Finante Eugen Teodorovici si cu echipa de specialisti trimisa de PSD, pe acest subiect, pe tema 'Ce n-au inteles din ce-au votat pe Codul Fiscal'. Si am mai agrea foarte mult daca PNL ar spune raspicat daca mai sustine sau nu sustine ce-a votat in Parlament", a declarat Stefanescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.