Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reacții puternice în Italia, unde o româncă și-a ucis cu sânge rece soțul: 'Țara noastră nu este o țară violentă!'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam criminalistică

Un bărbat de 60 de ani a murit înjunghiat în locuința sa din centrul istoric al orașului italian Ischitella. Carabinierii din Foggia au arestat-o pe partenera sa, o româncă rezidentă în Italia, care este acum închisă în închisoarea locală. Bărbatul, Vincenzo Silvestri, care a fost salvat de serviciile de urgență 118 pentru plăgi înjunghiate la nivelul gâtului și al pieptului, a murit la scurt timp după aceea din cauza rănilor suferite. Crima ar fi avut loc în timpul unei dispute.

 

'Ischitella nu merită să fie recunoscută ca oraș al violenței. Țara noastră nu este o țară violentă!', a afirmat primarul Alessandro Nobiletti cu privire la asasinarea lui Vincenzo Silvestri, citat de presa din Italia. Pentru crimă a fost arestată o femeie româncă. 'Ceea ce s-a întâmplat în centrul localității noastre este un motiv de mare tristețe și supărare pentru comunitatea noastră; iar gândurile noastre se îndreaptă în primul rând către victimă și cei dragi acesteia'.

Femeia, potrivit unor surse, a fost găsită lângă cadavrul lui Silvestri, care a sângerat până la moarte în câteva minute din cauza uneia dintre cele două plăgi înjunghiate care i-au secționat o arteră. Cei doi obișnuiau să se întâlnească împreună în fața unui bar și în alte locuri din centrul orașului. Localnicii vorbesc despre o tragedie anunțată: "Știam că așa se va sfârși", scriu sătenii pe o rețea de socializare.

Actul sângeros a avut loc pe străzile înguste ale "sottanei", "un loc liniștit, folosit de multe persoane pentru plimbări și pentru a aprecia frumusețea satului", a subliniat edilul, care nu a uitat să sublinieze cum imaginile surprinse de camerele de supraveghere, pe care administrația le instalase și pe Via Petrarca, s-au dovedit utile pentru ancheta carabinierilor. "Chiar și cu prudența cazului, din cauza unei faze judiciare care va trebui să se încheie, respectarea timpilor de judecată, știind că presupusul criminal a fost oprit, contribuie la redobândirea liniștii cu care sunt obișnuiți locuitorii din Ischia".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.