Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Real Madrid a învins Sevila, scor 1-0, în etapa a cincea din Spania

https://www.facebook.com/RealMadrid/
Real Madrid Levante

Real Madrid a obţinut victoria pe terenul celor de la FC Sevilla, duminică, scor 1-0, în etapa a cincea din prima ligă spaniolă, potrivit Mediafax.

Deşi venea după eşecul drastic din grupele Ligii Campionilor, de miercuri, scor 0-3, pe terenul lui PSG, Real Madrid a reuşit să-şi menţină invincibilitatea în campionat. Reuşita decisivă de pe terenul andaluzilor i-a aparţinut lui Karim Benzema.

Citește și: Scenariu cutremurător! ‘Pentru asta a fost executat politic Dragnea’/’Un act de trădare națională a președintelui și premierului’

Francezul a înscris în minutul 64, după ce a fost găsit bine în careu de Carvajal şi a trimis în plasă cu o lovitură de cap. A fost al cincilea gol reuşit de Benzema în acest campionat, fiind lider la acest capitol, la egalitate cu Gerard Moreno, de la Villarreal.

Sevilla nu a expediat niciun şut pe spaţiul porţii, iar Thibaut Courtois a reuşit să termine meciul fără gol primit pentru prima oară în ultimele 15 ocazii în care acesta s-a aflat în poarta lui Real Madrid.

Citește și: Adrian Năstase îl dă de gol pe Klaus Iohannis: ‘A sprijinit, cu parlamentarul său, proiectele legislative ale PSD’

După victoria cu Sevilla, scor 1-0, Real Madrid se află pe locul 2 în Spania, cu 11 puncte, la egalitate cu lider Athletic Bilbao. În următoare rundă, echipa lui Zidane va juca pe teren propriu, contra lui Osasuna.

De partea cealaltă, Sevilla se află la primul eşec în această ediţie de campionat şi a coborât pe locul 5, cu 10 puncte. În etapa următoare, formaţia pregătită de Lopetegui va juca contra lui Eibar, în deplasare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.