Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Real Madrid are planul galactice: Sute de milioane de euro pentru tandemul Erling Haaland - Kylian Mbappe

www.goal.com
Haaland Borussia Dortmund

Real Madrid și-a stabilit ca obiectiv să-și asigure serviciile lui Erling Haaland și Kylian Mbappe. Madrilenii pregătesc un pachet financiar de 350 milioane de euro pentru cei doi. Haaland a marcat 78 de goluri în 77 de meciuri în toate competițiile, iar Mbappe a înscris 18 goluri în acest sezon, tansmite Mediafax.

Real Madrid pregătește un pachet financiar în valoare de 350 milioane de euro, pentru a-și asigura serviciile atât ale lui Erling Haaland, cât și ale lui Kylian Mbappe, potrivit unor informații din presa spaniolă.

Real își dorește să încheie o înțelegere cu cei doi înainte de sezonul 2022-2023.

Prin urmare, ei elaborează un pachet care va acoperi taxele de transfer ale fiecărui jucător, salariile și comisionul agentului.

Potrivit Marca, Real Madrid încearcă să încheie un acord cu Haaland și Mbappe cât mai curând posibil, având în vedere interesul foarte mare pentru serviciile lor.

Haaland a marcat un număr uimitor de 78 de goluri în 77 de meciuri în toate competițiile pentru Dortmund de când s-a transferat în Bundesliga, de la RB Salzburg, în 2020.

Performanțele sale l-au făcut unu dintre cei mai doriți fotbaliști din fotbalul european, cu Barcelona, Real Madrid, Manchester United și Manchester City aflate în cursa pentru obținerea semnăturii sale.

Până acum, Haaland a păstrat tăcerea în privința viitorului său, dar vineri a recunoscut că acest lucru s-ar putea schimba în curând, deoarece Dortmund dorește ca el să își clarifice planurile.

Haaland a declarat, citat de Daily Mail: „Au început să pună multă presiune pe mine și trebuie să accept acest lucru. Am ales să nu spun nimic din respect pentru club și pentru fani.

Dar acum că o mulțime de presiune vine din partea clubului, este momentul să încep discuțiile. Asta înseamnă că lucrurile se vor întâmpla de acum.

Am spus de la început că vreau să mă concentrez pe fotbal, pentru că atunci sunt cel mai bine. Nu atunci când alte lucruri îmi vin în minte.”

Întrebat când se așteaptă să ia o decizie, norvegianul a răspuns: „Nu acum, pentru că ne aflăm în mijlocul unei perioade dificile, cu multe meciuri. Tot ce vreau să fac este să joc fotbal, dar nu pot face asta acum.”

Haaland are opțiunea de a pleca de la Dortmund în vară, atunci când clauza de eliberare de 75 de milioane de euro va deveni activă, iar directorul executiv al clubului, Hans-Joachim Watzke, a recunoscut la sfârșitul săptămânii trecute că va fi dificil pentru clubul din Bundesliga să îl păstreze.

Watzke a declarat într-un interviu acordat Der Spiegel: „Cine ar da bani pe unul dintre cei mai buni atacanți din Europa pe piața de iarnă dacă nu ar fi nevoit să o facă?

El nu va pleca în ianuarie. Dortmund este încă în trei competiții și vrem să concurăm cu cele mai bune echipe.

Bineînțeles că va fi dificil să îl reținem. Cu toate acestea, ne dorim și vom încerca. Haaland nu va pleca în ianuarie, dar în vară va fi dificil să îl păstrăm”.

Între timp, Mbappe a fost legat de o mutare de la Paris Saint-Germain la expirarea contractului său în această vară.

Informațiile din presa internațională au sugerat că a făcut presiuni pentru o plecare vara trecută, dar PSG este hotărâtă să îl păstreze și se spune chiar că a refuzat o ofertă de 160 de milioane de leuro de la Real Madrid.

Echipa din Ligue 1 l-a evaluat pe câștigătorul Cupei Mondiale din Franța la o sumă de 210 milioane de euro, descurajându-i pe Los Blancos să facă o altă ofertă, contractul său urmând să expire la sfârșitul lunii iunie.

În plus, directorul sportiv Leonardo a declarat că Mbappe „nu va pleca niciodată gratis”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.