Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Real Madrid: Benzema ar putea juca în meciul de miercuri cu Celtic

www.reuters.com
karim benzema

Karim Benzema, recentul câştigător al Balonului de Aur, absent de zece zile după ce a resimţit "oboseală musculară" la coapsa stângă, ar putea reveni în lotul lui Real Madrid pentru meciul de miercuri, de acasă, cu Celtic Glasgow din ultima etapă a fazei grupelor Ligii Campionilor, a indicat marţi antrenorul Carlo Ancelotti, citat de AFP.

"Benzema va participa la antrenament peste câteva minute. Dacă se simte bine, va face parte din grup. După aceea, eu voi decide dacă va începe pe bancă sau ca titular. Asta va depinde de antrenamentul pe care îl va face", a declarat Ancelotti într-o conferinţă de presă.

"Benzema nu a jucat fiindcă nu se simţea bine. A avut două-trei probleme în acest sezon, dar nu mai e un puşti, are 34 de ani, are cu adevărat grijă de corpul său. Asta n-are nicio legătură cu faptul că se apropie Mondialul. Ca să ajungă cu bine la Mondial, un fotbalist trebuie să joace ca să rămână în formă", a spus tehnicianul.

Ancelotti s-a referit şi la alt internaţional francez al lui Real, Aurelien Tchouameni. "Cred că nu va fi disponibil pentru mâine (miercuri - n. r.)", a menţionat el.

Madrilenii sunt deja calificaţi în optimile de finală ale Ligii Campionilor, iar o victorie cu Celtic le-ar asigura câştigarea Grupei F.

"Este important, dar nu atât de mult. Mai mult contează prestigiul clubului în această competiţie. Nu trebuie să uităm asta. Pentru Real Madrid, această competiţie este specială. E vorba doar de trei puncte. Trebuie să arătăm toată magia care înseamnă această competiţie pentru Real", a spus tehnicianul deţinătoarei Ligii Campionilor, informează Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.