Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Real Madrid, calificată în finala Campionatului Mondial al Cluburilor

www.gsp.ro
Florin Andone Real Madrid

Real Madrid s-a impus fără probleme în fața echipei din Japonia, Kashima Antlers, în a doua semifinală din Campionatul Mondial al Cluburilor. A fost 3-1 pentru galactici, iar Bale a fost erou pe stadionul din Abu Dhabi, Sheikh Zayed Sports City, relatează mediafax.

citește și: LOVITURA de GRAȚIE, dată de Senat: OUG pe Legile Justiției, RETRIMISĂ în Comisia Iordache

Atacantul galez a reușit un hat-trick, iar Marcelo i-a oferit două assist-uri. Ultimul gol al partidei a fost marcat de echipa Kashima Antlers. Shoma Doi a înscris în minutul 78.

În urma celor trei goluri, Gareth Bale a egalat o performanță pe care au mai reuşit-o doar Lionel Messi şi fostul său coleg, Cristiano Ronaldo. Jucătorul madrilenilor a devenit al treilea fotbalist din istorie (după Messi și Ronaldo) care marchează la trei ediţii diferite ale Campionatului Mondial al cluburilor.

Bale i-a depăşit însă pe Messi şi pe Luis Suarez, în ceea ce priveşte numărul de goluri marcate la Mondialul cluburilor. Cei doi sud-americani au înscris de câte 5 ori, în timp ce fotbalistul de 29 de ani al Realului are acum 6 goluri.

Galezul îl mai are în faţă doar pe Ronaldo, autorul a 7 goluri la competiţia de final de an.

În total, în cele 210 meciuri disputate în tricoul lui Real Madrid, Gareth Bale a marcat 97 de goluri şi a oferit 63 de pase decisive, cucerind nu mai puţin de 13 trofee.

Real Madrid va juca finala Campionatului Mondial al Cluburilor în fața echipei Al Ain, sâmbătă, 22 decembrie, de la ora 18:30. Finala mică se va disputa în aceeași zi, dar de la ora 15:30, între River Plate și Kashima Antlers.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.