Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rebecca Aimee Diaconescu s-a clasat pe locul 6 în finala probei de 50 m spate, la Europenele de înot pentru juniori de la Otopeni

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam înot

Sportiva Rebecca Aimee Diaconescu s-a clasat, miercuri, pe locul 6 în finala probei feminine de 50 m spate, la Campionatele Europene de înot pentru juniori de la Otopeni, ea fiind cronometrată cu timpul de 29 sec 10/100, potrivit Agerpres.

În vârstă de 16 ani, Rebecca Aimee Diaconescu a obţinut la această ediţie a CE şi un loc 5 cu ştafetă feminină de 4x100 m liber a României.

Proba de 50 m spate a fost câştigată de Mary-Ambre Moluh din Franţa, cu timpul de 27 sec 74/100. Ea a fost urmată de Lora Komoroczy din Ungaria (28 sec 31/100) şi Roos Vanotterdijk din Belgia (28 sec 62/100).

Delegaţia României a câştigat până acum două medalii de aur la CE de înot pentru juniori de la Otopeni, prin ştafeta masculină 4x100 m liber, alcătuită din David Popovici, Vlad Stancu, Ştefan Cozma şi Patrick Sebastian Dinu, şi prin David Popovici în proba de 200 m liber.

Campionatele Europene de înot pentru juniori 2022 se desfăşoară la Complexul Olimpic de Nataţie Otopeni în perioada 5-10 iulie. La competiţie participă 494 de sportivi din 42 de ţări. România este reprezentată de 26 de înotători, 14 la masculin şi 12 la feminin.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.