Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rebega (Pro România): Taxa pe lăcomie e taxa pe prostia guvernanților

facebook.com/ Laurentiu Rebega
Laurentiu Rebega

Europarlamentarul Laurențiu Rebega, vicepreședinte Pro România și membru în Grupul Conservatorilor și Reformiștilor Europeni, spune că OUG-ul intitulat ”taxa pe lăcomie” a devenit taxa pe prostia guvernanților pe care o plătim cu toții și că activitatea favorită a Guvernului este împrumutarea de bani.

CITEŞTE ŞI: Nu lăsa astenia de primăvară să te doboare. O cură cu polen e ceea ce ai nevoie

”A devenit o obișnuință ca Ministerul Finanțelor Publice să se împrumute. Numai ieri, MFP a luat bani de la băncile cu care se luptă din vorbe suma de 543 de milioane de lei, pe o perioadă de 32 de luni, ca să aibă ce plăti și guvernarea viitoare. Nu știm unde se duc acești bani, pentru că nu vedem mari proiecte de infrastructură în desfășurare, ci numai OUG-uri controversate, cum e și OUG-ul intitulat ”taxa pe lăcomie” care a devenit taxa pe prostia guvernanților pe care o plătim cu toții”, a scris Rebega pe pagina sa de socializare.

CITEȘTE ȘI: RISCUL MAJOR la care te expui dacă pisezi sau rupi MEDICAMENTELE pentru a le înghiți mai ușor

Așadar, observă europarlamentarul Pro România, ”Guvernul se ceartă de ochii lumii cu băncile, dar împrumută bani de la ele, se rățoiește la Europa, dar se declară pro-european, se contrazice cu socialiștii europeni, dar apoi anunță că face parte din familia acestora și susține aceleași valori, dă astăzi o Ordonanță de Urgență și apoi câteva săptămâni se chinuie să o modifice, iar în rest se supără pe criticii care nu lasă Executivul să își facă treaba. Care treabă, alta decât aceea de a împrumuta bani și de a lansa fumigene?”

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.