Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Recep Erdogan profețește finalul războiului din Ucraina: Vladimir Putin încearcă să finalizeze acest lucru cât mai curând posibil

albawaba.com|
Recep Erdogan, nervos

Președintele turc Recep Tayyip Erdogan consideră că Rusia se străduiește să pună capăt conflictului din Ucraina cât mai curând posibil. El și-a exprimat luni această opinie într-un interviu acordat postului american de televiziune PBS.

Întrebat cât de curând, în opinia sa, conflictul din Ucraina se va încheia, liderul turc a spus că "în primul rând, poziția Rusiei este foarte importantă". "În Uzbekistan, m-am întâlnit cu președintele rus Vladimir Putin și am avut discuții foarte detaliate cu acesta", a declarat Erdogan. Potrivit acestuia, liderul rus "a demonstrat că încearcă să finalizeze acest lucru cât mai curând posibil".

Potrivit lui Erdogan, "acum lucrurile sunt destul de problematice". "Cred că se va face un pas semnificativ înainte", a declarat președintele turc. În același timp, el a subliniat că "dorește ca această bătălie să se încheie în pace".

Vinerea trecută, președinții Rusiei și Turciei au purtat discuții pe marginea summitului Organizației de Cooperare de la Shanghai de la Samarkand. În urma întrevederii, liderul de la Kremlin a menționat că Erdogan nu i-a oferit să organizeze negocieri cu liderul Ucrainei Volodimir Zelenski și a subliniat, de asemenea, că președintele turc aduce o contribuție semnificativă la normalizarea situației, inclusiv la soluționarea problemei alimentare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.