Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reconectarea naţionalei Germaniei cu suporterii este cea mai importantă sarcină pentru Nagelsmann,spune Lahm

www.dw.com
Julian Nagelsmann

Reconectarea echipei naţionale de fotbal a Germaniei cu fanii este cea mai importantă sarcină pentru selecţionerul Julian Nagelsmann, spune fostul căpitan Philipp Lahm, scrie DPA, potrivit Agerpres.

Nagelsmann va debuta sâmbătă pe banca tehnică a primei reprezentative împotriva Statelor Unite, într-un amical, el propunându-şi să ducă din nou Germania pe un trend ascendent în fotbalul mondial.

"Nagelsmann trebuie să ofere echipei sale o altă faţă, un nou profil. Pentru a reuşi asta, el trebuie să identifice şi să lase jucătorii care se pliază pe ideile sale să joace cât mai mult, în mod regulat. Acesta este singurul mod de a crea o ierarhie într-o echipă. Eu cred că Julian va putea face asta şi chiar într-un timp scurt", a spus Lahm.

Acesta a adăugat că are încredere în capacităţile noului selecţioner, mai ales că Germania este gazda EURO 2024.

Julian Nagelsmann l-a înlocuit în postul de selecţioner pe Hansi Flick, care a fost demis luna trecută, în urma unei serii de rezultate negative venite după a doua eliminare consecutivă în faza grupelor Cupei Mondiale, anul trecut în Qatar.

Julian Nagelsmann îşi va face debutul pe teren propriu ca selecţioner al echipei Germaniei în data de 18 noiembrie, pe Stadionul Olimpic din Berlin, împotriva naţionalei Turciei.

Prima partidă a lui Nagelsmann la timona Mannschaft va fi un amical cu Statele Unite, programat sâmbătă la Hartford, urmat după trei zile de un meci împotriva Mexicului, care se va disputa în Philadelphia.

După amicalul cu Turcia, naţionala germană va juca cu Austria, la Viena, pe 21 noiembrie.

Selecţionata Germaniei nu are programate meciuri oficiale în această perioadă, fiind deja calificată la EURO 2024, în calitate de gazdă a competiţiei, pentru care tragerea la sorţi a fazei grupelor va avea loc pe 2 decembrie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.