Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Record în antrenorat: Jimmy Modeste s-a calificat cu ambele echipe pe care le antrenează în şaisprezecimile Cupei din ”Hexagon”

fotbal drepturi tv minge

Jimmy Modeste (37 de ani) s-a retras din activitatea de fotbalist şi a început-o pe cea de antrenor. Acesta activează ca secund la două echipe din Franţa, iar cu ambele s-a calificat în şaisprezecimile Cupei din ”Hexagon”, potrivit mediafax.

Citește și: S-a aflat! Câți bani a încasat statul din taxa clawback în doar câteva luni

Sannois, formaţie ce activează în liga a treia din Franţa, a reuşit o victorie importantă împotriva celor de la Montpellier, prin golul marcat de Mathieau Geran în minutul 90+2, iar Noisy-le-Grand, echipă din liga a şasea, a reuşit să o elimine pe GFC Ajaccio, din liga a doua, scor 2-1: "Chiar nu am cuvinte, sunt obosit şi golit nervos. Niciodată nu mi-aş fi imaginat să trăiesc ceea ce am trăit în aceste două zile. La Entente, săptămâna a fost mai liniştită decât la Noisy-le-Grand, unde a fost o mare efervescenţă", a spus Modeste pentru Le Parisien.

În cariera sa de fotbalist, Modeste a evoluat pentru Paris FC, Le Mans, Bres, Chamois Niortais, Bohemias Praga, AEP Paphos, Nea Salamina şi Glyfada.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.