Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Record istoric al vânzărilor de apă minerală pentru Societatea Națională a Apelor Minerale

Radu Pop
apa minerala

Urmare a condițiilor climatice, a acțiunilor de promovare a apei minerale naturale, de conștientizare a publicului asupra beneficiilor acesteia, dar mai ales a optimizării exploatărilor, Societatea Națională a Apelor Minerale S.A. (SNAM) a realizat, în luna iulie 2021, un volum al vânzărilor de apă de 129 de milioane de litri, cu peste 20 de milioane de litri mai mult decât în perioada similară a anului 2020.

Rezultatele se constituie într-un record istoric, mai cu seamă în condițiile de concurență cu alte tipuri de ape îmbuteliate.

În perioada ianuarie – iulie 2021, SNAM a vândut o cantitate de 680 de milioane de litri de apă, al doilea cel mai bun rezultat al ultimilor 5 ani, estimările pentru întreg anul în curs indicând o tendință ascendentă din punct de vedere comercial, care să stabilească și pentru întreg anul un record pentru intervalului 2016-2021.

„Avem o reală satisfacție în obținerea acestui rezultat, ca efort comun al noii echipe de management a SNAM, atât în sfera operațională, de extracție și livrare către îmbuteliatori, cât și în activitățile conexe, precum promovarea noilor izvoare neexploatate sau a serviciilor de analize de Laborator, pe care le furnizăm tuturor celor interesați. Ne propunem păstrarea acestui ritm, menținând Societatea Națională a Apelor Minerale drept una dintre companiile-fanion ale Statului Român”, a declarat Iuliu-Alin Udriște, director general SNAM.

Deținătoare a 34 de licențe de exploatare și a 8 licențe de explorare, SNAM este cea mai importantă unitate din domeniul extracției și livrării de ape minerale naturale și terapeutice, furnizând, în prezent, aproximativ 50% din volumele de apă minerală naturală îmbuteliate de către societățile comerciale de profil din țară. Societatea are acționar unic Statul român, prin Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.