Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Record mondial: Aproape 100.000 de persoane au luat coronavirus în doar 24 de ore în India

Mindcraft Stories
coronavirus simptome

India a raportat sâmbătă 97.570 de cazuri noi de coronavirus, potrivit Ministerului Sănătății, fiind a treia zi consecutiv când țara asiatică a stabilit un record global privind infecțiile zilnice, scrie CNN, potrivit Digi24.

Bilanțul morților se ridică la 77.472 de decese. De asemenea, ministerul a raportat că 1.091.251 de teste COVID-19 au fost efectuate vineri, ceea ce a ridicat numărul total de teste din țară la 55.189.226.

India ocupă în prezent locul al doilea în clasamentul ţărilor care au cele mai multe persoane diagnosticate cu COVID-19, fiind depăşită doar de Statele Unite, care au raportat peste 6,4 milioane de cazuri.

Primul caz de COVID-19 din India a fost raportat pe 30 ianuarie. Numărul cazurilor a crescut considerabil după ce guvernul de la New Delhi a relaxat la sfârşitul lunii mai măsurile stricte de carantină implementate timp de două luni pentru a limita impactul pandemiei asupra economiei naţionale.

India a raportat vineri un număr record de 96.551 de cazuri de infectări cu coronavirus şi 1.209 de decese. Asta după ce joi, raportase 95.735 de cazuri, scrie hindustantimes.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.