Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Record negativ Gala Premiilor Emmy din acest an. A înregistrat cea mai scăzută audiență din istorie

televizor televiziune

Gala premiilor Primetime Emmy, care a avut loc duminică seară, a înregistrat cea mai scăzută audienţă TV din toate timpurile, informează Reuters preluată de news.ro.

Transmisă de NBC, audienţa galei a fost cu 11% mai scăzută decât anul trecut, potrivit datelor Nielsen. În total, 10,2 milioane de americani au urmărit evenimentul.

Anul trecut, ceremonia a fost urmărită de 11,4 milioane de americani, la fel ca în 2016, reprezentând un record negativ al galei.

Serialele „Game of Thrones” (HBO) şi „The Marvelous Mrs. Maisel” (Amazon) au fost marile câştigătoare ale serii. Netflix şi HBO au câştigat un număr total de statuete - 23.

Ceremonia a fost găzduită de comedianţii Michael Che şi Colin Jost de la „Saturday Night Live”. Ei au fost criticaţi de telespectatori şi de critici pentru lipsa de energie şi glumele nereuşite făcute pe scenă.

Gala premiilor Emmy nu este prima care pierde din audienţă. Ceremonia de decernare a premiilor Oscar de anul acesta, care a avut loc în martie, a înregistrat o audienţă cu 19% în scădere faţă de 2017, ajungând la 26,5 milioane de telespectatori, în timp ce gala premiilor Grammy din luna ianuarie a pierdut aproximativ 24% din audienţă faţă de anul trecut.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.