Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rectificarea bugetară, trimisă la comisiile de specialitate! Alfred Simonis bate cu pumnul în masă: 'Pensiile vor fi majorate cu 40%, conform legii în vigoare'

pressalert.ro
alfred simonis

Birourile permanente reunite ale Camerei Deputaţilor şi Senatului au decis miercuri trimiterea ordonanţei de urgenţă a Guvernului privind rectificarea bugetară pentru dezbatere şi raport Comisiilor de buget-finanţe.

Termenul până la care deputaţii şi senatorii pot depune amendamente la acest act normativ este 9 septembrie, iar termenul până la care comisiile vor finaliza raportul este 10 septembrie.

Război total între Ciolacu și Guvernul Orban: 'Să nu mai caute vinovați pentru că nu mai au nicio scuză'


Marţi, liderul deputaţilor PSD, Alfred Simonis, a declarat că scopul principal al parlamentarilor social-democraţi este acela de a elimina articolul din OUG prin care pensiile "au fost diminuate cu 26%".

"Probabil că săptămâna viitoare vom avea rectificarea adoptată fără acel articol. Prin urmare, pensiile vor fi majorate cu 40%, conform legii în vigoare, iar Guvernul nu mai are niciun mecanism, niciun fel de tertip, prin care să încerce, oricât de mult şi-ar dori, să evite această majorare de care pensionarii României au foarte mare nevoie", a spus Simonis, la sediul central al PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.