Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rectorul SNSPA, solicitare incendiară: statul să blocheze fondurile pentru AUR și George Simion

SNSPA
Remus Pricopie

Rectorul Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative (SNSPA), prof. univ. dr. Remus Pricopie, solicită instituțiilor statului să blocheze fondurile alocate partidelor extremiste. Pricopie dă ca exemplu AUR și pe George Simion, care în afara României sunt acuzați că promovează agenda Kremlinului.

”Premierul Republicii Moldova ne-a spus clar: „Instituțiile statului au determinat că George Simion face parte din efortul de destabilizare în Republica Moldova”. Ca om de stat, și-a asumat, cu credință și curaj, să spună adevărul cetățenilor țării sale. Cred că a sosit momentul să vedem cum şi oamenii din fruntea Statului Român au aceeaşi credință și acelaşi curaj de a apăra ȚARA de atacurile propagandistice și destabilizatoare lansate de regimul criminal de la Moscova.

George Simion, declarat oficial agent al Moscovei în Republica Moldova și Ucraina, pseudo-partidul său, numit ironic „AUR”, și corul de susținători (inclusiv cei din presă) trebuie să facă obiectul unei investigații pentru încălcarea Constituției și legilor României.

Trădarea de țară este o faptă deosebit de gravă, iar autoritățile române au obligația să facă lumină și să dea mai multe detalii despre cei care fac jocul Rusiei în România și în regiune.

Revin la apelul meu din 29 ianuarie 2024 și solicit – pentru a patra oară – investigarea de către Parlamentul României a acestor fapte deosebit de grave și blocarea accesului la fondurile publice a tuturor partidelor și politicienilor care trădează interesul național, pentru a promova agenda Kremlinului, la Bucureşti.”, arată Remus Pricopie.

 

 

 

Presa ar trebui să fie mult mai responsabilă față de ea însăși și să denunțe trompetele propagandistice de tip KGB-ist, care își spun „jurnaliști”. Maia Sandu a avut curajul să închidă Sputnik Moldova și alte zeci de site-uri media, controlate de Moscova. Vom avea și noi curajul să identificăm „purtătorii de cuvânt” ai Kremlinului la București – de fapt, îi știm ! – și să blocăm amplul exercițiu de propagandă derulat în spațiul media românesc ṣi îndreptat împotriva Poporului Român?

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.