Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Red Hot Chili Peppers lansează un nou album

youtube.com
red hot chili peppers

Grupul american Red Hot Chili Peppers a anunţat joi lansarea unui nou album, "The Getaway", pe 17 iunie, pentru care rockerii californieni au lucrat cu un nou producător, la cinci ani de la ultimul lor album, relatează AFP. 

Grupul din Los Angeles, o figură emblematică a rockului alternativ al anilor '90, a scos deja single-ul "Dark Necessities", ce începe cu un solo al basistului Flea ce introduce vocea solistului Anthony Kiedis, care cântă despre dependenţă. 

Acest al 11-lea album al formaţiei este cel mai recent de la "I'm With You", lansat în 2011, în care tânărul chitarist Josh Klinghoffer se alătură veteranilor din Red Hot Chili Peppers. 

Rick Rubin, producătorul care a lucrat cu formaţia de la albumul "Blood sugar sex magik" din 1991, a fost înlocuit în "Getaway" cu Danger Mouse, un specialist în hip-hop, care a colaborat la "25", ultimul album de succes semnat Adele. 

Pentru a-şi promova noul album, Red Hot Chili Peppers vor fi prezenţi la mai multe festivaluri importante în acest an, cum ar fi Fuji Rock în Japonia, Roskilde în Danemarca, Reading şi Leeds în Anglia sau la festivalul Lollapalooza din Chicago, care sărbătoreşte 25 de ani de existenţă. 

Californienii au anunţat, de asemenea, noi date pentru pentru turneul care se va încheia la 16 octombrie pe AccorHotels Arena din Paris, mai scrie agerpres.ro.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.