Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Referendumul pentru demitere l-a băgat în priză pe Nicușor Dan

Radu Pop
ppu-sl

Spectrul organizării unui referendum pentru demitere l-a impulsionat pe primarul general Nicușor Dan, care a făcut un bilanț la 10 luni de mandat și a vorbit despre proiectele importante pentru Capitală.

Declarațiile sale vin la câteva zile după ce Partidul Puterii Umaniste (social-liberal) a anunțat că s-au strâns deja peste 20.000 de semnături pentru organizarea referendumului pentru demiterea primarului, iar campania de strângere de semnături este în plină desfășurare. Umaniștii spun că demersul lor va continua și că se bucură să vadă că au reușit să-l motiveze pe primarul general să se apuce de treabă.

După o lungă perioadă în care Nicușor Dan a părut absent de la conducerea Primăriei Capitalei, primarul a organizat marți o conferință de presă în care a afirmat că au existat o sumedenie de probleme la preluarea mandatului, invocând greaua moștenire a administrației precedente, probleme la a căror rezolvare s-a lucrat până acum.

Recent, Nicușor Dan a anunțat și că a preluat conducerea Administrației Lacuri, Parcuri și Agrement București, promițând că în doi ani de zile va schimba complet fața parcurilor din București. Gestul său a venit tot la presiunea publică, care acuza starea deplorabilă a unor parcuri bucureștene emblematice, așa cum este Parcul Cișmigiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.