Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Regatul Boemiei istorice, tema unui nou concert al stagiunii 'Cartografii sonore' la Muzeul Hărţilor din Bucureşti

news.ro
Muzeul Hartilor

Regatul Boemiei istorice este tema unui nou concert al stagiunii "Cartografii sonore", care va avea loc pe 27 februarie, de la ora 18.00, la Muzeul Naţional al Hărţilor şi Cărţii Vechi (MNHCV) din Bucureşti, scrie NEWS.RO.

Citeşte şi: Închisoare PE VIAŢĂ pentru asasinii unui şef de post din Maramureș: Cum au motivat judecătorii decizia

La Muzeul Naţional al Hărţilor şi Cărţii Vechi, la fiecare final de lună muzica va dezvălui povestea unei hărţi din vremuri îndepărtate. Marţi, 27 februarie, de la ora 18:00, publicul este invitat în saloanele Muzeului din strada Londra nr. 39 la deschiderea stagiunii "Cartografii sonore” pe anul 2018.

Invitat să concerteze va fi Solartis Quartet, cu un program ce va cuprinde lucrări de J. Haydn, L. van Beethoven şi A. Dvořák, trei compozitori a căror biografie este corelată cu ţinutul Boemiei istorice, tema acestui eveniment.

Solartis Quartet şi-a construit deja prestigiul prin abordarea proaspătă şi profesionistă a programului ales, adăugând mereu o notă de nonconformism clasicismului muzical, valori prin care şi-a cucerit, de altfel, publicul în marile săli de concerte din România, dar şi distincţiile internaţionale, potrivit unui comunicat al MNHCV.

Preţul biletului de intrare la Muzeu este de 8 lei, vizitatorii fiind îndrumaţi să facă o rezervare din timp la eveniment, locurile fiind limitate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.