Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Regele Charles al III-lea nu a uitat 'oaia rătăcită' a familiei regale: mesajul televizat pentru Harry şi Meghan (video)

usmagazine.com
Charles Harry

Regele Charles al III-lea şi-a exprimat vineri, în prima sa alocuţiune televizată ca suveran, "dragostea" pentru fiul său Harry şi soţia Meghan, un gest semnificativ către cuplul care a avut o relaţie tensionată cu restul familiei regale, relatează agenţiile internaţionale de presă, potrivit Agerpres.

"Vreau de asemenea să-mi exprim dragostea pentru Harry şi Meghan în contextul în care ei continuă să-şi construiască viaţa în străinătate", a spus suveranul, ale cărui relaţii cu fiul său mai mic s-au degradat foarte mult, potrivit presei britanice.

În acelaşi discurs, Charles le-a acordat vineri titlurile de prinţ şi prinţesă de Walles fiului său cel mare William şi nurorii sale Kate, dând mai departe titlurile pe care el şi răposata sa soţie Diana le-au deţinut.

"Cu Catherine alături de el, noii noştri prinţ şi prinţesă de Walles vor continua să inspire şi să conducă conversaţiile naţionale, ajutând la aducerea celor marginali în centru, acolo unde pot primi un ajutor vital", a spus Charles al III-lea.

Charles, care a devenit prinţ de Walles în 1958, a devenit în mod automat rege la moartea mamei sale, regina Elisabeta a II-a, joi

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.