Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Regele Hagi recunoaște: Ianis nu merge la Fiorentina

ianis hagi

Viitorul Constanţa a precizat, luni, că fotbalistul Cristian Manea a fost transferat la Apollon (Cipru), iar Ianis Hagi nu a fost vândut la Fiorentina (Italia), potrivit unui comunicat de presă postat pe site-ul oficial al echipei.

Echipa patronată şi antrenată de Gheorghe Hagi admite veridicitatea informaţiilor publicate de ProSport în legătură cu transferul lui Cristi Manea, precizând că acesta a fost vândut către Apollon Football (Public) Ltd, din Cipru, însă susţine că articolele au avut drept unic scop destabilizarea atmosferei din club înainte de meciul cu CSMS Iaşi, de pe teren propriu, pierdut de Viitorul, scor 1-2. În ultimele cinci zile, ProSport a încercat în repetate rânduri să-l contacteze pe Gheorghe Hagi, însă patronul-antrenor al constănţenilor a refuzat să răspundă, inclusiv după ce a primit un mesaj în care era anunţat care este subiectul pentru care a fost sunat.

În comunicatul oficial publicat luni, FC Viitorul a mai precizat că echipa de fotbal italiană Fiorentina a încheiat cu Viitorul, în anul 2014, un acord prin care deţine prima opţiune de transfer pentru jucătorul Ianis Hagi, spune mediafax.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.