Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Regele Juan Carlos, operat la genunchi

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam regele Juan Carlos şi regina Sofia

Regele Juan Carlos, tatăl actualului monarh Felipe VI, a fost operat sâmbătă cu succes pentru a-i fi înlocuită proteza artificială care i-a fost implantată în genunchiul drept în urmă cu şapte ani, a informat spitalul în care a fost tratat, transmite EFE, conform agerpres.ro

"Intervenţia, care a durat 90 de minute, s-a desfăşurat în condiţii cât se poate de normale şi rezultatul este pe deplin satisfăcător", explică într-un comunicat Spitalul Universitar La Moraleja, centru sanitar privat din Madrid. Potrivit spitalului, intervenţia a avut ca scop "refacerea alinierii anatomice şi îmbunătăţirea stabilităţii genunchiului şi a funcţionării articulaţiei".

Reacția guvernului german după atacul sângeros din Munster: 'Trebuie să facem tot posibilul pentru a lămuri ceea ce s-a întâmplat'


Odată înlocuită proteza, regele, care a împlinit 80 de ani la 5 ianuarie, va rămâne internat timp de 24 de ore la terapie intensivă "pentru controlul postoperator". 

Aceasta este cea de-a zecea operaţie la care este supus, începând din 2010, Juan Carlos de Bourbon, când i-a fost extirpat un nodul din plămânul drept. Ultima dată când fostul suveran a fost supus unei intervenţii chirurgicale a fost în noiembrie 2013, când i-au implantat o proteză definitivă la şoldul stâng.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.