Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Regele Mihai și-a plătit datoria uriașă la ANAF. Ce grei NU au plătit

nasul.tv
regele mihai

Cei de la ANAF au dat publicităţii o nouă listă a ruşinii cu nume celebre care au datorii la stat. Se pare că unii dintre aceştia şi-au plătit vechile datorii, dar au rămas şi destui oameni importanţi cu datorii foarte mari. Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, fostul ministru Elena Udrea, Daciana Sârbu, soția fostului premier Victor Ponta, finanțatorul clubului Steaua, George Becali, oamenii de afaceri Cristian Țînțăreanu și Theodor Berna, foștii miniștri Adriean Videanu și Eugen Teodorovici, precum și Crinuța Dumitrean, fosta șefă a Autorității Naționale pentru Restituirea Proprietăților, apar în continuare pe lista Fiscului ca având datorii bugetare.

Citeşte şi: Ipoteză incendiară: Cine ar sta în spatele zvonului că SUA îşi mută bombele nucleare în România

În schimb, Regele Mihai și Elena Băsescu, fiica cea mică a fostului președinte Traian Băsescu, nu mai apar pe listă. Noua listă a fost prezentată după trei luni de la prezentarea primelor date. Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, apare în continuare cu o datorie de 232 de milioane de lei, iar George Becali figurează chiar cu datorii mai mari față de cifra din luna mai, de 9,6 milioane de lei față de 3,99 milioane de lei. În continuare finanțatorul clubului de fotbal FCSB contestă datoria. Pe listă apare acum și vărul său, Ioan Becali, dar cu o sumă infimă pentru potențialul acestuia, de 2.332 lei.

Citeşte şi: Alina Petre, despre Traian Băsescu: 'Eu nu am spus nimic despre amantele lui, deși aș fi putut'

Europarlamentarul Daciana Sârbu, soția fostului premier Victor Ponta, și-a mai redus din datoria bugetară, fiind prezentată acum cu obligații neachitate de 7.917 lei, după ce în primăvară îi erau imputate datorii de 48.923 de lei. În schimb, fostul ministru Elena Udrea apare acum cu o datorie mărită de la 29.082 lei, în luna mai (atunci integral contestată), la 50.742 lei (acum necontestat), scrie profit.ro.

Citeşte şi: Sorin Ovidiu Vântu, denunţ la DNA: 'Am dat un milion de euro pentru Tăriceanu'

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.