Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reghe a explicat ce se întâmplă cu căpitanul Stelei

www.digisport.ro
Alin Toșca

Laurențiu Reghecampf a fost nemulțumit de evoluțiile lui Alin Toșca din ultima perioadă. În consecință, fundașul a fost lăsat pe banca de rezerve la ultimele meciuri din Liga 1.

Reghe a povestit la Digi Sport un episod din meciul cu Manchester City, de la București, pierdut de Steaua cu 0-5. Antrenorul roș-albaștrilor îl consideră pe jucătorul de 24 de ani principalul vinovat la primul gol marcat de Kun Aguero. Tehnicianul consideră că jucătorii români au o problemă de mentalitate când joacă împotriva echipelor mari.

”Am avut parte de asemenea momente, cum au fost la România - Polonia. La primul gol al lui Aguero, cu City, la București, dacă vă aduceți aminte, Toșca trebuia doar să bage alunecare, el nu bagă alunecare și-i face culoar jucătorului să dea pe colțul lung.

Citește și: SCANDAL în fotbalul românesc: Un fost membru al Generației de Aur este CERCETAT de DNA

Avem foarte multe probleme în mentalitatea jucătorului român. Cea mai mare problemă este că niciun jucător nu atacă mingea sau să încerce să câștige sau să intre în contact cu adversarul. Este o problemă foarte mare cu care ne confruntăm în momentul când jucăm cu echipele mari”, a declarat Reghecampf la Fotbal Club de la Digi Sport.

Din informațiile Digi Sport se pare că tehnicianul roș-albaștrilor a fost nemulțumit de jocul prestat de fundaș și în partida cu FC Zurich, din grupele Europa League. Astfel, după meci, în vestiar, ar fi avut loc un dialog mai dur între Reghe și Toșca, iar urmarea a fost clară - jucătorul de 24 ani a fost trecut pe banca de rezerve la meciul cu ASA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.