Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

În ciuda imaginilor, Reghecampf neagă că și-ar fi lovit fosta soție: Niciodată nu am dat în Ana (Video)

www.bzv.ro
Reghecampf

Laurențiu Reghecampf a negat că ar fi lovit-o pe Anamaria Prodan, în ciuda imaginilor care arată clar că a folosit violența împotriva ei. Cei doi au fost implicați vineri într-un scandal și o bătaie în care s-au lovit reciproc, în urma căreia au ajuns la poliție.

„Niciodată nu am dat în Ana. O să se clarifice orice a spus – băut, droguri, bătaie. Legal. Eu vorbesc pe acte”, a declarat antrenorul pentru Libertatea.

Înregistrările video ale scandalului arată clar cum antrenorul o lovește pe fosta soție.

Laurențiu Reghecampf ar fi mers vineri seara la vila familiei din Snagov pentru a-l vizita pe fiul său, potrivit unei dreptului conferit de o ordonanțe președințială. Antrenorul se află în proces de divorț cu mama copilului, Anamaria Prodan.

Ordonanța respectivă îi dă dreptul lui Reghecampf să își vadă fiul în al 2-lea și al 4-lea weekend al fiecărei luni, pană la soluționarea divorțului.

După scandal, într-o declarație oferită pentr Gândul.ro, antrenorul a spus că nu o va jigni niciodată pe mama copilului său.

„Eu nu voi înceta vreodată să lupt pentru fiul meu, însă nu-l voi obliga să fie alături de mine pe perioada programului pe care l-a stabilit instanța. Tăcerea mea și faptul că nu ies să vorbesc public se datorează iubirii pe care i-o port lui Bebe.

Eu nu o voi jigni niciodată pe mama copilului meu. Avem un copil minor, iar el suferă teribil din cauza acestei povești. Și nu este normal să fie rănit din pricina comportamentului niciunuia dintre părinți”, a spus Laurențiu Reghecampf.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.