Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Regizorul Fatih Akin va ecraniza 'Firestarter', cartea celebrului scriitorului Stephen King

www.dw.com
fatih akin

Regizorul german de origine turcă Fatih Akin va ecraniza 'Firestarter', cartea celebrului scriitorului Stephen King, informează vineri site-ul de specialitate Variety citat de EFE, potrivit Agerpres.

'Firestarter', publicată în 1980, prezintă povestea unui cuplu şi a unei tinere cu puteri supranaturale care încearcă să scape de autorităţile guvernamentale folosind aceste superputeri în folosul lor. 

Fatih Akin, unul dintre cei mai remarcabili cineaşti europeni ai momentului, a câştigat Globul de Aur pentru cel mai bun film străin cu pelicula 'In the fade (2017), iar din filmografia sa mai fac parte 'Goodbye Berlin' (2016), 'The Edge of Heaven' (2007) şi 'Soul kitchen' (2009).

Citește și: Filmul 'Câteva conversaţii despre o fată foarte înaltă', premieră internaţională la Edinburgh

Regizorul german va colabora pentru acest proiect cu studioul Universal şi casa de producţie Blumhouse, care sub conducerea lui Jason Blum s-a specializat în filme horror cu buget mic dar cu încasări mari. 

Printre acestea se numără succesele de box-office 'Split' (2016) y 'Get Out' (2017) şi trilogiile 'Paranormal Activity', 'Insidious' şi 'The Purge'. 

Stephen King este unul dintre autorii cei mai ecranizaţi de la Hollywood iar această tendinţa va continua şi în viitor, având în vedere că pe lângă proiectul 'Firestarter', au fost deja demarate o continuare la 'It' (2017) şi 'Doctor Sleep', un film derivat din 'The Shining' (1980).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.