Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

REGRETELE Serenei Wiliams după eliminarea de la Australian Open - 'Nu este cool, am făcut prea multe greşeli'

serena williams

Jucătoarea Serena Williams spune dup[ eliminarea de la Australian Open că a făcut prea multe greşeli pentru a fi o sportivă profesionistă, potrivit news.ro.

“Ea a servit bine. Eu nu am returnat ca Serena. Dacă suntem sinceri, este totul din vina mea. Eu am pierdut acel meci. Asta este… Nu se poate să joc astfel. Nu mai pot face asta. Este lipsă de profesionism. Nu este cool. Am făcut prea multe greşeli pentru a fi o sportivă profesionistă astăzi. Categoric mă voi antrena mâine. Asta contează cel mai mult să mă asigur că nu voi mai face asta”, a declarat Williams, potrivit site-urilor WTA şi Australian Open.

Serena Williams a precizat că joacă tenis nu doar ca să se simtă bine: “Să pierzi nu este distractiv. Mie îmi merge bine, se pare, la ultimele două grand slam-uri ale anului. Nu ştiu. Le-am câştigat pe toate de câteva ori. Fiecare este o oportunitate pentru mine să merg şi să îl câştig”.

https://www.stiripesurse.ro/mega-dosarul-retrocedarilor-de-padure-ii-da-batai-de-cap-lui-viorel-hrebenciuc-cazul-s-a-inregistrat-la-instanta-dupa-anularea-primei-condamnari_1424432.html

Ea a menţionat că înfrângeriile o afectează la fel ca în urmă cu zece ani, însă acum este “o actriţă mai bună”. “Sunt doar o actriţă mai bună. Trebuie să mă comport ca şi cum nu mi-ar veni să lovesc zidul cu pumnul, deşi în realitate îmi vine să fac asta”, a adăugat Williams.

Americanca Serena Williams, de şapte ori câştigătoare a turneului Australian Open, a fost eliminată de la ediţia actuală a competiţiei, vineri, în turul trei, ea fiind învinsă de sportiva chineză Wang Qiang, scor 6-4, 6-7 (2), 7-5.

Citeşte şi: Avocatul Piperea despre unul dintre candidaţii pentru şefia PICCJ - 'S-a ratat şansa unui procuror general preocupat de Drepturile Omului'

Williams era favorită 8 a turneului de la Melbourne.

Este cea mai rapidă eliminare a Serenei Williams de la Australian Open din ultimii 14 ani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.