Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reguli stricte pentru pelerini pe Câmpia Libertăţii, la întâlnirea cu Papa: ce trebuie să ştie pelerinii pentru a nu rata marele eveniment

facebook.com
Papa Francisc

Reguli stricte pentru pelerinii care vor participa la liturghia pe care Papa Francisc o va oficia, în 2 iunie, pe Câmpia Libertății din Blaj. Potrivit organizatorilor, accesul se va face doar pe baza invitațiilor, după un control de securitate, potrivit mediafax.

Potrivit organizatorilor, la Sfânta Liturghie cu beatificarea a șapte episcopi greco-catolici martiri, pe care Papa Francisc o va oficia pe Câmpia Libertății în data de 2 iunie 2019, sunt așteptați peste 50.000 de pelerini.

Citește și: Ordin pe țară! Mișcarea făcută de Liviu Dragnea

Organizatorii anunță că accesul se va face doar pe baza invitațiilor, care au fost distribuite parohiilor greco-catolice din țară, și a cărților de identitate.

Accesul pe Câmpia Libertății va fi permis între orele 6.00 și 10.00. „Pentru evitarea aglomerației se recomandă sosirea din timp, toți pelerinii urmând să treacă prin filtrul de control de securitate de la intrarea pe Câmpia Libertății. Accesul pe Câmpia Libertății cu animale de companie este interzis”, au mai anunțat organizatorii.

Citește și: Liviu Dragnea a făcut anunțul! Ce se va întâmpla cu prețurile

Pelerinii vor putea avea la ei apă în pet-uri, scaun pliabil, umbrelă, un rucsac mic, sandwich-uri, iar pentru copiii sub 3 ani este permis accesul în cărucior. „Accesul pe Câmpia Libertății va fi permis doar într-o ținută decentă, în conformitate cu solemnitatea evenimentului (de ex: purtarea unei vestimentații care să acopere umerii și genunchii)”, se mai arată în comunicatul organizatorilor vizitei Papei la Blaj.

Papa Francisc va vizita România în perioada 31 mai – 2 iunie și va fi prezent la București, Iași, Blaj și Șumuleu Ciuc.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.