Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reîncepe 'nebunia Bitcoin': vești bune pentru toți cei care au avut curajul să investească în monedele digitale

X
bitcoin

Bitcoin a atins un nou maxim, depășind pragul de 40.000 de dolari pentru prima dată în acest an. Această creștere este alimentată de optimismul legat de posibilele reduceri de dobândă din SUA și de așteptările privind aprobarea fondurilor Bitcoin pe piața bursieră din Statele Unite ale Americii, informează Reuters.

Și Ether, moneda asociată rețelei blockchain Ethereum, a înregistrat un maxim în ultimul an și jumătate, aceasta fiind încă o veste bună pentru toți cei care au avut curajul să investească în monedele digitale.

Bitcoin, criptomoneda de top a atins 41.522 de dolari, cel mai înalt nivel din aprilie 2022, sugerând o schimbare semnificativă după scăderile dramatice din 2022.

Justin d’Anethan, de la Keyrock, a menționat, potrivit sursei citate anterior, că respectiva creștere bruscă din octombrie a marcat un moment decisiv, semnalând interes crescut și cumpărări instituționale.

Microstrategy, investitor în Bitcoin, a dezvăluit o nouă investiție de 593 de milioane de dolari în Bitcoin în noiembrie, subliniind încrederea în moneda digitală.

Și investițiile în aur sunt la fel de profitabile

În același timp, activele precum aurul și investițiile mai riscante au cunoscut creșteri puternice, pe fondul așteptărilor că Rezerva Federală a SUA va reduce ratele dobânzilor.

Informațiile privind hotărârea Comisiei pentru valori mobiliare și burse din SUA de a nu ataca o decizie judecătorească care ar putea facilita aprobarea unui fond tranzacționat la bursă au consolidat speranțele pentru o aprobare iminentă.

Deși atât Bitcoin cât și Ether au atins recorduri recent, acestea rămân sub recordurile lor din 2021. Cu toate acestea, evoluțiile recente indică un optimism crescut în piața criptomonedelor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.