Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Renunță Emil Boc la un nou mandat?/ surse

zvon

PNL și-ar dori ca fostul premier Emil Boc să candideze pentru încă un mandat în fruntea Municipiului Cluj-Napoca. Același lucru și l-ar dori și fostul președinte Traian Băsescu, cel care l-a promovat pe Boc și înfruntea PDL și în fruntea guvernului. Emil Boc ar alege insa a III-a cale, susțin jurnalisti clujeni.

Vezi și: HAOS total: Candidatul PNL la Sectorul 5 se DELIMITEAZĂ de Marian Munteanu

Jurnaliștii de la ziardecluj.ro susțin că sunt câteva elemente care ar arăta o schimbare radicală în ce-l privește pe Emil Boc:

1.”Oboseala, teama de arestarea de catre DNA si perspectiva infricosatoare ca si-ar putea freca nervii inca patru ani la primarie cand el isi doreste ceva mai simplu si mai elevat, o cariera in diplomatie sau de ce nu in Parlament.”

2.”Surse susțin că Emil Boc INCA nu si-a depus candidatura la partid, deci, practic, nu are cum sa se retraga din ceva. Mai mult, el nu a spus NICIODATA ca va candida pentru un nou mandat. Au vorbit in locul lui Blaga sau Gorghiu, dar el niciodata.”

3.Liberalii clujeni ar strânge semnături pentru candidatura la primărie, dar în alb.

4.Emil Boc s-ar fi îmbolnăvit de curând subit și ar putea anunța că nu ar mai putea continua și ar părăsi scena pe modelul Dragă Stolo.

Dacă s-ar mai pune la socoteală și că președintele PMP va vizita în curând Cluj-Napoca, atunci s-ar da și mai tare apă la moară celor care susțin că Emil Boc se va retrage în favoarea deputatului Adrian Gurzău, președintele PMP Cluj, dar și candidatul lui Băsescu la Primăria municipiului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.