Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

HAOS total: Candidatul PNL la Sectorul 5 se DELIMITEAZĂ de Marian Munteanu/ UPDATE

ovidiu raetchi

În PNL este un haos total și bomba anunțată de STIRIPESURSE.RO a explodat în interiorul partidului. Candidatul PNL la Sectorul 5, Ovidiu Raețchi se delimitează foarte clar de candidatul PNL la primăria Capitalei, Marian Munteanu.

UPDATE: Contactat de STIRIPESURSE.RO, candidatul PNL la Primăria Capitalei, Marian Munteanu, a evitat să dea o reacție la cald, însă a precizat că va verifica informațiile și apoi va reveni cu un punct de vedere.

Așa cum STIRIPESURSE.RO v-a anunțat, mai mulți candidați ai PNL la Sectoare își doresc delimitarea de Marian Munteanu. SURSE: Bombă cu ceas în interiorul PNL

"Sunt lucruri care mă aproprie, sunt lucruri care mă despart și de aceea cred că este mai bine să avem campanii diferite și nu cred că este bine să lucrăm în solidar, așa cum s-a întâmplat în urmă cu două săptămâni cu domnul Orban și a trebuit ca în două ore să refacem afișe, grafică, totul", a declarat Ovidiu Raetchi pentru STIRIPESURSE.RO.

Reacția PNL la anunțul lui Ovidiu Raețchi

Ovidiu Raețchi a explicat că nu ar fi bine ca PNL să meargă în echipă la alegerile locale din Capitală, pentru că orice problemă a unui candidat se răsfrânge automat asupra tuturor.

Citește și: Klaus Iohannis se dezice de orice implicare în nominalizarea lui Marian Munteanu

De asemenea, Raețchi a amintit că este deputat de diaspora și reprezintă exact românii din Orientul Mijlociu, adică și pe cei din Israel. Institutul Elie Wiesel l-a acuzat pe Munteanu de antisemitism.

”Eu sunt parlamentar de Orientul Mijlociu și reprezint 40-50.000 de oameni. Este de datoria mea să îi reprezint pe acești oameni și cred că este mai bine ca fiecare să își urmeze propria campanie”, a mai precizat Raețchi.

Candidatul PNL la Sectorul 5 a explicat că nu va participa la evenimentul de depunere a semnăturilor în echipa Marian Munteanu+ candidații la sectoare, chiar dacă partidul o va cere.

”Dacă mi-am asumat această opțiune, mă duc până la capăt. Într-o parte se depun candidaturile pentru sector, în alta cele pentru Capitală. Cred că pot fi evenimente diferite”, a mai spus candidatul PNL la Sectorul 5.

Cu puțin timp înainte ca Ovidiu Raețchi să se dezică de Marian Munteanu, Blaga și Gorghiu au transmis o scrisoare deschisă membrilor și simpatizanților PNL prin care îl apără pe Munteanu.

Citește și: Blaga și Gorghiu, scrisoare deschisă: reacție dură la acuzațiile aduse lui Munteanu

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.