Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Replica celor de la Sepsi OSK, după ce Gigi Becali l-a amenințat pe Viktor Orban și echipa de fotbal cu ghilotina

Finanțatorul celor de la FCSB, Gigi Becali, a spus că singura condiție pentru ca el să mai bage bani în fotbal este dacă se ridică Sepsi OSK sau dacă Viktor Orban va continua să pompeze bani în fotbalul din România. În replică, Atilla Hadnagy, directorul tehnic de la Sepsi, susține că aceste declarații ale lui Gigi Becali sunt amuzante, dar că ar fi bine să se ambiționeze pentru că așa ar crește fotbalul românesc.

Gigi Becali îl atacă dur pe Viktor Orban: Îl invit la luptă! Nu-l las, îi țin tot timpul la ghilotină! Pac, pac!

„Am râs copios când am văzut conferința. Ne-a atras cineva atenția. Ne-a sesizat să ne uităm. Știm stilul inconfundabil al lui Gigi Becali. Parcă ne-a adus aminte de vremurile în care 7-8 echipe se luptau la titlu.

Ce să spunem? Nu putem decât să ne bucurăm că îi scoatem bani din buzunar lui nea Gigi. Cred că așa ajutăm și fotbalul românesc. Vom căuta cât mai mulți sponsori și oameni care să vină lângă noi. Așa îl ținem în viață pe nea Gigi și îi reaprindem pasiunea.

Am văzut că a spus că vine la stadion doar dacă ajunge Sepsi sus. Noi îl așteptăm la Sf. Gheorghe. Dacă vom fi în luptă pentru titlu, poate vine la meciul direct, poate avem o întâlnire în tribunele stadionului nostru.

Evident că am tratat totul ca pe o glumă. Uneori e bine să mai fie și astfel de momente ca să nu mai fim încrâncenați și să ne bucurăm de fotbal. Nea Gigi, fii atent! Sepsi nu se lasă”, a spus Hadnagy, informează GSP.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.