Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Replică din PNL la anunțul lui Marcel Ciolacu privind impozitarea progresivă: 'Nu se trece peste această linie roșie'

florin roman

Replică din PNL la anunțul lui Marcel Ciolacu privind impozitarea progresivă

„Nu va exista nici un impozit progresiv, așa cum susțin liderii social-democrați”, susține deputatul PNL de Alba, Florin Roman: „Cota unică este linia roșie peste care nu se trece cu PNL în guvern”.

„Nu va exista nici un impozit progresiv, așa cum susțin liderii social-democrați! Vom apăra cota unica, pentru ca trebuie sa încurajam munca. Poate ca social-democrații ar putea începe cu scăderea cheltuielilor pentru acei asistați sociali, care sunt apți de munca și nu vor sa muncească! Cota unică este linia roșie peste care nu se trece cu PNL în guvern!”, a scris Florin Roman pe Facebook.

Conform deputatului liberal, impozitarea cu 1% din cifra de afaceri pentru marile companii lovește în principal în companiile cu capital românesc: „Asta nu este patriotism economic, este protejarea companiilor străine”.

Ce a spus Marcel Ciolacu

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, se pregătește să preia funcția de prim-ministru și a explicat că în programul său va susține trecerea la impozitare progresivă și cotă de impozitare pentru marile companii de 1% din cifra de afaceri.

Știți foarte bine că îmi continui demersul și eu țin ca România să vină cu impozitarea progresivă și asta se va realiza. Ne-au atras atenția și Comisia Europeană și Banca Mondială că problema sunt excepțiile pe care le avem. Eu cred în continuare că marile companii ar trebui să aibă impozit 1% din cifra de afaceri.”, a spus Marcel Ciolacu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.