Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Replică dură din PSD la Summit-ul popularilor: PPE a distrus încrederea în proiectul european!

PSD
PSD sigla

În contextul organizării la București a Congresului PPE, fostul europarlamentar PSD, Victor Negrescu, a criticat aspru pe rețelele sociale Partidul Popularilor Europeni.

"Partidul Popularilor Europeni a distrus încrederea în proiectul european. Timp de 15 ani au condus Uniunea Europeană spre o criză economică care a generat tăieri de pensii și salarii, un șomaj ridicat în toată Europa, în special în rândul tinerilor, și o politică de austeritate în dezavantajul cetățenilor." a declarat fostul europarlamentar PSD, Victor Negrescu.

Vezi și: Schimb de replici între Klaus Iohannis și Rareș Bogdan: 'Domnu' number one, ce faceți?' - 'Mă bucur să vă revăd și la luptă!' - VIDEO

Acesta a reamintit internauților faptul că PPE l-a promovat timp de 10 ani în fruntea Europei pe Barroso, "care după această perioadă, s-a cocoțat imediat în fruntea uneia dintre băncile ce a generat dezastrul financiar din urmă cu câțiva ani, fiind salvată în detrimentul oamenilor".

"PPE este partidul european care a promovat partidele cu discursuri anti-europene și mai nou lideri care simpatizează cu fascismul reprezentat de Mussolini.

Reprezentanții Partidului Popularilor Europeni au criticat sistematic România, blocând dincolo de discursul public aderarea României la Schengen, sau arătându-i cu degetul pe românii din diaspora.

Partidul Popularilor Europeni este reprezentantul simbolic al politicii bazate pe lipsă de transparență, politizării insistente a acțiunii europene și divizării UE în mai multe categorii de state." a mai explicat Victor Negrescu.

Fostul ministru a mai specificat faptul că prezența în România a reprezentanților PPE nu va aduce nimic bun, fiind motivă doar de interesele lor politice.

Citește și: Norica Nicolai atac la adresa lui Rareș Bogdan! ‘Talentul de slugoi nu înlocuiește caracterul’ .

În final, fostul europarlamentar Victor Negrescu a explicat: "Uniunea Europeană are nevoie de o schimbare, de revenirea la principiile și valorile fundamentale, are nevoie de suflet, de oameni, de acțiune și de încredere.

Doar stânga europeană, reprezentată de PES, poate reprezenta adevărata schimbare spre o Europă socială a cetățenilor".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.